Nätbutiker Inredning

Här samlar vi länkar och tips till lite mer annorlunda designbutiker på nätet. Var kan man egentligen hitta intressant och spännande inredning online?

Inredning Online - Olika teman

Coola grejer: På finns det en hel del snygga, roliga och rätt unika prylar man kan inreda sitt hem med. Här hittar du alltifrån annorlunda belysning, retroprylar till chokladfontäner. 

Dansk Design: Far man över sundet mellan Malmö till Köpenhamn och strosar runt i den danska huvudstaden ett tag märker man ganska snabbt att det finns ett stort intresse för arkitektur, konst och inte minst inredning och design i Danmark. Några som har tagit fasta på detta är nätbutiken Dansk design där man endast säljer inredning från danska designer.

DreamRooms Inredningsbutik : Diverse olika inredningsartiklar väl värda en titt.

Ambience for home: En nätbutik som erbjuder ett stort sortiment av gardiner och hemtextel samt även andra heminredningsdetaljer. Gå till Ambience for home.

Design i nuet: Letar du efter lite mer Annorlunda och säregen desig kan även nätbutiken Nunc vara ett tips. 

Jörgens Matthus: På Jörgens matthus kan man hitta mängder av olika typer av mattor till sin inredning.

Rolig och annorlunda inredning online: En designbutik som gillar inredning av det lite roligare och avslappnade slaget är inneform.se, väl värt ett besök om du vill hitta en kul grej att piffa upp inredningen med

Fransk Lantstil på heminredningen: Söker du en lite mer fransk lantstil på inredningen så finns det en nätbutik som fokuserar även på detta. Besök gärna Ofelias Design och ta dig en titt

Minimalistisk och stilig inredning:Livinn fokuserar man på lite mer minimalistisk och stilren inredning. I deras nätbutik kan du bland annat hitta klassiken ägget från Arne Jacobsson.

Roligt och galet: På nätbutiken Roliga Prylar finns det en hel del roliga och rätt annorlunda prylar som man kan använda till sin heminredning. Söker man inredning online som verkligen sticker ut är detta en bra nätbutik.

Inredning.nu: På Inredning.nu hittar du unik inrednig från danska, finska, amerikanska, svenska och japanska designers av det lite annorlunda slaget. Väl värt ett besök.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.